Da, chiar ne reinventăm.

Am ascultat părerile colaboratorilor, a arhitecților cu care lucrăm, a clienților și am înțeles care sunt așteptările lor.

O cerință foarte importantă este seriozitatea! Întotdeauna am pus preț pe seriozitate, poate s-a mai întâmplat din diverse motive să nu se vadă destul de bine efortul nostru, însă de acum în colo vrem să ascultăm mai mult glasul clienților noștri și să ne punem la punct.

Promptitudinea este printre cele mai prețioase calități pe care ne place foarte mult să o aplicăm, să ni se ceară, să ascultăm, să oferim.

Clienții ne cer să fim rapizi. În același timp nivelul de calitate să fie înalt. Ca în orice domeniu, viteza nu se împacă prea bine cu calitatea, dar credem că putem găsi modalități de rezolvare a ambelor necesități.

Nivelul de cunoștințe e necesar să fie tot timpul cât mai înalt. Pentru asta dedicăm timp special pentru pregătirea tehnică, articole de specialitate, discuții libere.

Ca răspuns la aceste aspecte, reinventarea este absolut necesară pentru respectarea viziunii noastre, de a aduce mulțumire, bucurie și satisfacție clienților noștri, prin activitatea de proiectare de rezistență pe care o efectuăm.

Ne-am pus la treabă și am început să ne organizăm. Lucrăm la implementarea unor sisteme de lucru, proceduri pentru toate activitățile noastre, în așa fel încât proiectarea să fie predictibilă pentru fiecare participant al echipei, iar serviciile să aibă constanță.

Ne-am creat un mod de a lucra, cu verificare paralelă a tuturor pașilor necesari la proiectele de rezistență, astfel încât să controlăm nivelul de calitate.

În tot acest timp dăm o atenție deosebită măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Ne puteți scrie la contact@unitarproiect.eu despre proiectul dumneavoastră și vom face tot posibilul să vă răspundem și să vă oferim serviciile noastre.